Eylül 06 2010 18:47:07
  Kredi Destekleri !!   Sosyal Güvenlik Destek Primi   İftar Yemeği   Elektrikte 10 milyon liralık;tas...   Yeni Alo Esnaf Hattı !!   2010-2011 EĞİTİM DÖNEMİ BAŞLIYOR !!   GELENEKSEL ERDEK GEZİSİ !!   ACI KAYBIMIZ !!   Yaşatmak için diri diri gömdüler    2010 OLAĞAN GENEL KURUL !!   BAŞKAN, İMAR KANUNU DEĞİŞİKLİĞİN...   CENEZAYE GİDERKEN TAKLA ATTILAR   GAZİOSMANPAŞA BÖLGESİ MAKEL'İN M...   KOSGEB KREDİ AYRINTILARI BELLİ O...   EĞİTİME İLGİ ARTIYOR   AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI   YENİ KOBİ PAKETİ AÇIKLANDI   ESNAFIN YÜZDE 90'I SİGORTASIZMIŞ!   SARIYER BÖLGESİ KADİR GECESİ İFT...   BEYAZIT BÖLGESİ İFTAR YEMEĞİNDE    

Başlığı Görüntüle

Başlığı Yazdır
ACİL ELEKTRİK TEKNİSYENİ ARANMAKTADIR !!
WEBMASTER
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 27-01-2010 10:05
Kullanıcı Avatarı

Süper Yönetici

Katılım Tarihi: 21.07.09

YKS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

TEKNİSYEN

Kısa Şirket Tanıtımı

YKS; yönetimini yaptığı 940.000 m2 ofis/konut alanı ve toplam 910 personelle hizmet veren tesis yönetim sektörünün deneyimli ve kurumsallaşmış firmalarından birisidir.

www.yks.com.tr

İş Tanımı

Sitenin teknik işlerinden sorumlu olacak,

Aranan Nitelikler

Göktürk / Kemerburgaz projemizde görev alacak,
Meslek Liselerinin Elektrik, Motor, İklimlendirme ve Soğutma bölümlerinden mezun
30 yaşını aşmamış,
Bakım-Onarım konularında deneyimli,
İstanbul'da ikamet eden,
Askerlik ile ilişiği olmayan,

Zerrin Can

İnsan Kaynakları Uzmanı

YKS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş.

Tel: (212) 280 42 88

Faks: (212) 280 42 89

Adres: Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza C Blok Levent / İstanbul

E-posta: zcan@yks.com.tr

Web: www.yks.com.tr
Düzenleyen WEBMASTER Düzenleme Tarihi: 27-01-2010 10:16

ciosanchez05050
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-02-2010 22:11
Üye

Katılım Tarihi: 03.02.10

Kendimi sürekli geliştirip, bu gelişimi ve kazandığım tecrübeleri uygulayabileceğim, paylaşabileceğim, vizyon sahibi, sürekli gelişimi kendine hedef edinmiş bir firmada kariyer hayatıma devam etmek
Bu işe başvurmamın nedeni çalışma azmim ve böyle bir işe ihtiyacım olması. İşimi seven biriyim ve her konuda olmasa da
çoğu şeyin başında işim gelir kurmam gereken bir hayatımın olduğunu biliyor ve bu işin tam bana göre olduğunu düşünüyorum.
ahmet doğan

altanyunus
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 17-02-2010 16:10
Üye

Katılım Tarihi: 17.02.10

pozisyonun gerektirdigi her isi yapabilirim hali hazirda ayni isi yapmaktayim ilgilenirseniz memnun olurum
...

Atlanilacak Forum: