Eylül 09 2010 21:06:30
  Kredi Destekleri !!   Sosyal Güvenlik Destek Primi   İftar Yemeği   Elektrikte 10 milyon liralık;tas...   Yeni Alo Esnaf Hattı !!   2010-2011 EĞİTİM DÖNEMİ BAŞLIYOR !!   GELENEKSEL ERDEK GEZİSİ !!   ACI KAYBIMIZ !!   Yaşatmak için diri diri gömdüler    2010 OLAĞAN GENEL KURUL !!   BAŞKAN, İMAR KANUNU DEĞİŞİKLİĞİN...   CENEZAYE GİDERKEN TAKLA ATTILAR   GAZİOSMANPAŞA BÖLGESİ MAKEL'İN M...   KOSGEB KREDİ AYRINTILARI BELLİ O...   EĞİTİME İLGİ ARTIYOR   AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI   YENİ KOBİ PAKETİ AÇIKLANDI   ESNAFIN YÜZDE 90'I SİGORTASIZMIŞ!   SARIYER BÖLGESİ KADİR GECESİ İFT...   BEYAZIT BÖLGESİ İFTAR YEMEĞİNDE    

Başlığı Görüntüle

Başlığı Yazdır
ELEKTRİK TEKNİKER/TEKNİSYEN
YENIGUN
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 13-11-2009 10:46
Üye

Katılım Tarihi: 09.11.09

İş Tanımı:
* Elektronik İmalat Bölüm : PCB kartlara kompanent dizmek, lehimlemek, alüminyum şaselere ince işçilik ile montaj yapmak.
Çıkan ürünlerin çalışma kontrolünü yapıp paketlenmesi.

* Armatür Montaj Bölümü : Alüminyum işleme, Elektronik kartların armatür içlerine momtajı, Testlerin yapılması ve
paketlenmesi.

Pozisyonun Gerektirdiği Kişisel Özellikler:
* Teknik Lise / Endüstri Meslek Lisesi veye Meslek Yüksek Okulu,
Elektirik, Elektirik/Elektronik, Endüstriyel vb.bölümlerden mezun.

* Daha önce benzer bir sektörde en az iki yıl tecrübeli.
* Elektronik montaj, Metal İşleme, Armatür montajı işlerinin en az birinin imalatında çalışmış.
* Erkek adaylarda askerliğini tamamlamış.
* 30 yaşını aşmamış.
* Konusuna teknik açıdan hakim, pratik, planlı, ekip çalışmasına yatkın elemanlar alınacaktır.

www.yeniguntr.com
ciosanchez05050
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03-02-2010 22:10
Üye

Katılım Tarihi: 03.02.10

Kendimi sürekli geliştirip, bu gelişimi ve kazandığım tecrübeleri uygulayabileceğim, paylaşabileceğim, vizyon sahibi, sürekli gelişimi kendine hedef edinmiş bir firmada kariyer hayatıma devam etmek
Bu işe başvurmamın nedeni çalışma azmim ve böyle bir işe ihtiyacım olması. İşimi seven biriyim ve her konuda olmasa da
çoğu şeyin başında işim gelir kurmam gereken bir hayatımın olduğunu biliyor ve bu işin tam bana göre olduğunu düşünüyorum.
ahmet doğan

Atlanilacak Forum: