İST Elektrik Teknisyenleri Odası’nın geleneksel iftar programı gerçekleştirildi

İST Elektrik Teknisyenleri Odası’nın her yıl düzenlediği geleneksel Avrupa yakası iftar programı 9 Nisan Pazar akşamı üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

İftar davetine İSTESOB Başkan Vekili Ergin Türkmen, İTO Elektrik Ekipmanları Komite Başkanı Gülşah Uçar, GÜNSAN AŞ, Erse Kablo, Eraylar Aydınlatma, Dem-Kar Elektrik, Yağmur Elektrik, Arçe Elektrik, Işın Elektrik ve Düzgünler Elektrik adına temsilciler katıldı.

Dualarla başlayan iftar programının ardından söz alan ETO Başkanı Haluk Bozali yoğun katılımı ile ilgi gösteren üyelere teşekkür edip gelecek yıl için daha büyük bir organizasyonun sözünü verdi. Konuşmasına deprem bölgesinde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anarak başlayan Haluk Bozali, deprem bölgesinde oda adına yaptıkları çalışmaları ve yardımları anlattı.

İftar programının sonunda odanın iftar programlarına bağış yapan firmalara plaket verdi. ETO yönetimine 14 ay önce seçildiklerini ifade eden Bozali, birlik ve beraberlikle sorunların üstesinden hep beraber gelebileceklerini bu nedenle oda çalışmalarına destek verilmesinin önemini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir